'VDL Siergind, al jaren lang een betrouwbare partner'

VDL Siergrind

VDL Siergrind is een familiebedrijf, wat sinds de jaren ’80 bestaat. Dagelijks zijn wij bezig met het verwerken en verpakken van zand, grind en overig decoratief granulaat dat wordt gebruikt voor verschillende toepassingsgebieden. Op onze productielocatie in Gemert wassen, kleuren en verpakken wij zand, grind en substraten voor vijver, aquarium en decoratie.

Wij zijn hoofdzakelijk toeleverancier voor groothandels in de huisdieren- en tuinbranche, bloemisterij groothandels en handelskwekerijen. Onze producten worden geleverd onder eigen merk, VDL, aan deze partijen. Ook bestaat de mogelijkheid, voor de grotere merken, om een private label af te nemen. In dat geval verzorgen wij een klant-specifiek assortiment met uiteenlopende gepersonaliseerde verpakkingen.

Tot op de dag van vandaag proef je bij ons nog steeds de sfeer van het familiebedrijf, waarbij persoonlijk contact met onze relaties en medewerkers voorop staat. Met een hecht en gedreven team staan we garant voor een goede en langdurige samenwerking met onze klantrelaties.

Productie foto kleuren

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Naast het zorgdragen voor duurzame producten, hebben wij ook een duidelijke MVO-visie op het gebied van personeelsbeleid. Er zijn duurzame werkplekken gecreëerd, waardoor er bij ons geen afstand tot de arbeidsmarkt bestaat. Iedere medewerker heeft persoonlijke kwaliteiten en we zijn van mening dat er voor iedereen passend werk is. Dit maakt ons allemaal gelukkiger.

De kwaliteit van producten die we leveren en onze werkwijze, zorgen ervoor dat wij een groot internationaal marktaandeel hebben. De grootste afzet realiseren we binnen de Benelux, maar zijn ook actief in meerdere Europese landen.

Zonnepanelen
Recycling